Πληρωμές

Έχουμε επιλέξει τους δημοφιλέστερους τρόπους πληρωμής και είναι στη διάθεσή σας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Παρακαλούμε επιλέξτε όταν σας ζητηθεί τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση στην EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Στοιχεία του λογαριασμου περιέχονται στο email που θα σας σταλεί με την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Μόλις ολοκληρώσετε την μεταφορά των χρημάτων θα πρέπει να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο agrosense.oil@gmail.com  Σε περίπτωση κατάθεσης μέσω webanking από διαφορετική τράπεζα, υπάρχουν έξοδα τα οποία ορίζει κάθε τράπεζα και θα πρέπει να πληρωθούν από εσάς.

Με την παράδοση της παραγγελίας (αντικαταβολή)

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή τότε αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσετε τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας μεταφορών όταν θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει σχετική χρέωση. Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα «11. Αποστολές».

Πληρωμή στο Κατάστημα

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας στο κατάστημά μας, το οποίο βρίσκεται στην οδό θεμιστοκλεους 29 Αμπελοκηποι, Θεσσαλονίκη. (βρείτε στον χάρτη-“επικοινωνία”) Στην περίπτωση που θα θέλατε να πληρώσετε και να παραλάβετε εκτός ωραρίου είναι απαραίτητο να προηγηθεί συνεννόηση μεταξύ μας για συγκεκριμένο ραντεβού (στο τηλέφωνο: 2311 298496 ή μέσα από την φόρμα επικοινωνίας μας).